Harmonic Waves Soundsystem – Harmonic ways

De crew heeft een passie voor bass driven dansmuziek, ze brengen een eclectische mix van tunes van over de hele wereld en uit alle era’s. De vaste crew bestaat uit residents met een passie voor de soundsystem culture en ze zijn DIY believers;
iedereen kan alles, als je het maar wil.
We delen liefde voor de bass, rave, party’s én dansen. Positiviteit, tolerantie en de vibraties van de bass ga je voelen. 

DJ Ananas

Jochem aka Ananas, selecter én operator, bouwt sinds 2012 aan het Harmonic Waves Soundsystem.

Zijn opleiding product design in combinatie met zijn passie voor sound en party’s, maakt dat hij zich hierin de afgelopen 10 jaar is gaan professionaliseren.

Voor hij begon met het grote Soundsystem bouwen maakte hij de Ravetrain, waarmee hij legendarische straat feesten organiseerde, nu organiseert hij nog steeds de Ravetrain maar dan meestal indoor over het grote Soundsystem.

Jochem draait onder andere met reggae, dancehall, IDM, afrobeat, psychedelic, ghettotech, Gabba en meer.

Op de line up vind je hem onder de namen; dj Ananas, King Bromelia, Pineapple kush

Tom vd Hurk

Tom vd Hurk, links op de afbeelding hierboven, naast Ananas, was 10 jaar geleden ook bij het ontstaan van de system. Hij heeft mee helpen sjouwen en bouwen en is ook een echte partystarter. Zie je hem niet achter de draaitafels? Dan is hij aan het dansen!

Hij heeft een passie voor wereld muziek en neemt altijd een flinke collectie vinylplaten mee van onder andere afrobeat, afrohouse, reggae en dub.

Zijn passie voor muziek en festivals, hangt nauw samen met de natuur, als je goed op let hoor je wel eens dieren geluiden tijdens zijn set en je kan hem alles vragen over de natuur! Hij heeft ook een eigen bedrijf in planten muren, check: Bladgroen

Sistah Glittah

Rianne aka Sistah Glittah of Sistah G helpt sinds 2017 mee met sjouwen en opbouwen van de Harmonic Waves Soundsystem en heeft vanaf haar tienerjaren een grote liefde voor de Soundsystem culture. Ze danst graag en past hier dan ook haar set op aan, met een grote passie voor bassdriven dance.

Sistah G mixt eclectisch, energieke bass aan elkaar. De tunes die ze draait zijn dansbaar, feminin, badass en grimey, variërend tussen dancehall, club en ghettotech.
Check haar site voor wat mixjes: SistahG.nl

dj Trap

Bart aka dj Trap, de nieuwste crewmember en tegelijkertijd een oud gediende, sinds 2016 draait hij regelmatig over het Soundsystem. Bart organiseerde en promootte de afgelopen 10 jaar Work Them, één van de beste party’s van Arnhem. Daarvoor was hij 10 jaar resident & promoter bij FORMS, de langst lopende drum ’n bass organisatie van Nederland. Tijdens de corona lockdowns zorgde hij voor zeer entertaining livestreams vanuit zijn studio.
In 2022 is hij gestopt met het promoten van parties om zich meer te focussen op het maken van eigen muziek.
Genres die je van hem vooral voorbij zal horen komen zijn UK Bass, garage, club music, house en drum ’n bass.
Check zijn Soundcloud!

Coolio Iglesias

Tom 2, a.k.a. Coolio Iglesias, brengt al bijna 25 jaar onder diverse aliassen de Arnhemse dansvloeren in vervoering met uiteenlopende platen. Van soul tot punk, van reggae tot Baltimore club en van Hip Hop tot bossa nova, geen stijl wordt gemeden, mits er een goede groove onder ligt.
Je kunt hem kennen van Tiger Shake (hyper eclectisch), Cravings (grooves, beats & boogies), Castaways (Yacht Rock), Ya Bassta (Tropical Bass), La Bootique (platte bass voor ronde billen), OK ALright (Northern Soul) en Luft (divers electronisch).
Meer verteller en curator dan DJ, mixen is voor drankjes, de liedjes brengen het verhaal van die avond tot leven.
Check zijn MixCloud!

Jebson

Swienie